Numerološki vpogled za 13.10.2018

Slika: Pixabay

Število 13 v dan prinaša manjšo željo po običajnosti in stabilnosti in ko boste že mislili, da so vam stvari jasne, se bo zgodilo nekaj, kar bo to prepričanje spet zamajalo. Ti dogodki bodo majhni, a nenavadni in vas bodo na nek način postavljali na preizkušnje, da se pokaže, kako trdni ste v resnici. Ni rečeno, da bodo vsi dogodki slabi, mnogi bodo lahko tudi pozitivni in jih boste kot del sestavljanke lahko vključili v svoj del.

Slab sloves, ki ga ima število 13, je resnično neupravičen. Edina stvar, ki se jo na ta dan lahko bojite, je lenoba in da se boste danes česarkoli lotili, bo potrebno kar nekaj samoiniciative in discipline. Še dobro, da vam bo število 13 ponudilo tudi nekaj vztrajnosti in praktičnosti in če boste temu sledili, dan prinaša tudi nagrado. Izkoristite vso inovativnost in marljivost ter si danes naredite dan, ki si ga bo vredno zapomniti.

Na splošno boste vsi precej filozofsko razpoloženi, energije dneva pa vas bodo vzpodbujale, da boste razmišljali izven običajnih okvirov. Vse, kar se vam bo danes zgodilo ali kogar koli boste srečali, vzemite z nekaj distance. Morda stvari niso take, kot zgledajo na prvi pogled. Energije dneva vas bodo potiskale v smeri, ki bo le vaša in vam te smeri nakazovale na različne načine, pa če boste to želeli ali ne. Pogosto vas bo zaneslo v razmišljanje in sanjarjenje, saj boste na ta način preverjali dejstva in kako se posamezni dogodki ali posamezne osebe vklapljajo v vaš način življenja. Pri tem vas ne bo zanimalo, ali se vaša razmišljanja in sanje ujemajo s splošnimi filozofijami, zato boste sledili svoji viziji, pa kamorkoli vas bo že vodila.

Srečno!