Numerološki vpogled za 13.1.2019

Slika: Pixabay

Danes je dan števila 8 in prinaša dobre možnosti, da zavihate rokave in vsaj nekaj časa posvetite trdemu delu, saj s seboj prinaša energijo pridobivanja stvari. Danes obstajajo neskončne možnosti za napredek, pa tudi neskončne možnosti, da vas ujamejo nedokončane stvari iz preteklosti. Vsaka izbira oz. odločitev iz preteklosti pomeni tudi posledice – kar narediš, to dobiš.

Danes lahko počistite nedokončane zadeve od prej in poskrbite, da boste čimbolj tlakovali poti za prihodnje dni, tedne ali mesece. Poskrbite že danes, da boste ime čim manj težav v prihodnosti. Pri tem vam bo v podporo število 13, še posebej, če se ne boste skušali izogniti svojim dolžnostim in odgovornostim. Preden karkoli storite, si vzemite čas, premislite o svojih motivih in motivih drugih, predvsem pa se prepričajte, da vam dejanje ne bo prineslo slabe karme. Če delate dobro, se bo dobro tudi vrnilo in obratno. Pri tem izkoristite inovativnost št. 1, odprtost števila 3 in praktičnost števila 4. Bolj kot boste danes prizemljeni, več imate možnosti da boste naredili resen napredek v smeri vaših dolgoročnih ciljev.

Število 8 ima zelo poslovno energijo in je močno povezano s finančnimi zadevami, tako z naložbami, dedovanjem in davki, kot tudi z večjimi življenjskimi spremembami. Malo verjetno je, da se bo vse, predvsem večje spremembe, dogajalo vsej populaciji na zemlji, boste pa vsekakor vplive teh dogajanj občutili tudi vi. Morda v majhnih dozah, vas bodo pa vzpodbudili, da boste svojo pot nadaljevali v pravo smer. Danes je dan za manifestacije, zato bodite izredno jasni, kaj si želite in kaj bo vstopilo v vaše življenje.