Numerološki vpogled za 13.02.18

Slika: Pixabay

Resnost in tesnoba bosta še vedno prisotni, vendar bosta proti večeru počasi popuščali. Pustna norčavost danes res ne bo prišla do izraza, bolj se boste držali pravila, da ima varnost prednost pred zabavo. Sprostili se boste šele pozno popoldne, takrat pa boste tudi spustili nadzor in tako lažje zadihali. S sprostitvijo bo prišla tudi želja po druženju in morda pustno razposajenost.

Kljub želji in volji po druženju, se danes s prijatelji ne spuščajte v globoke in zaupne pogovore. Ljudje bodo prav iskali vašo bližini, verjetno zato, ker danes ne boste čutili potrebe po napihovanju. Vse, kar boste dajali, boste dajali z ljubeznijo, tako prijateljem kot svojim najbližjim. Lep bo občutek, ko se vam bodo zasluge iz preteklosti bogato poplačale.

Na partnerskem področju boste kljub vsemu še vedno bolj usmerjeni v zagotavljanje materialnih dobrin kot v nežnost. Pa vendar – ste vedeli, da prav nežen objem lahko sprosti veliko tesnobe? In tesnobe v današnjem dnevu ne bo primanjkovalo, zato si le privoščite in podarite kakšen objem. Današnje merilo naj bo – bolj, kot je partner razdražljiv in napet, bolj potrebuje objem, zato pristopite z empatijo in prijaznostjo. Zaupne in globoke pogovore prestavite na kakšen drug dan. Samski boste danes dobesedno žareli in vaš magnetizem bo privabil mnogokateri pogled. Srečanje sorodne duše, ki vas bo dopolnjevala je danes zelo mogoče.

Če se je treba na osebnih področjih danes izogibati resnih pogovorov, pa je poslovno področje danes namenjeno prav tem. Dan spodbuja resno delo, poslovne pogovore in sodelovanje s priznanimi avtoritetami, ki so že dosegli podobne cilje, kot si ste si jih zastavili sami. Današnjemu dnevu kraljujeta dve števili – 4 in 8, ki sta obe materialni števili, zato bo tudi vaše razmišljanje v veliki meri usmerjeno v materialno prihodnost. Želeli boste, da vas drugi jemljejo resno in s pravo mero spoštovanja, zato boste želeli imeti stvari pod nadzorom. Težje se boste sprostili, misli na prihodnost pa bodo povzročale tesnobo in vas silile v še bolj težko in vztrajno delo. Sprostitev, ki bo prišla z večerom, bo omogočala nove uvide, kako se lotiti novih načrtov. Ja, čas je za nove projekte in naslednji dnevi bodo prinesli potrebne informacije, s pomočjo katerih se boste potem pogumno lotili tudi novih projektov. Misli, še posebej inovativne, vam lahko prinesejo goro denarja.

Število 8 vsebuje močno energetsko zaščito in podporo, zato vpliv obeh števil ne bo tako močan pri težavah z okostjem, očmi in srcem.

Veliko je raznih misli o tem, da je treba razmišljati pozitivno, pa vendar je to v tesnobnih in težkih dnevih, kot je na primer današnji, zelo težko. Negativne misli se poganjajo same, sploh se ni treba truditi za to ?. Pa vendar je za pozitivno razmišljanje, še posebej ko so negativne v polnem zagonu, nekaj hudo napornega. Pa vendar,  svoje misli lahko izbirate. To ne pomeni, da si zatiskate oči pred težavami, tegobami v vašem življenju. Poglejte situacijo takšno kot je, zaradi tega ne bo nič večja ali manjša in začnite iskati rešitve. Z negativnim razmišljanje rešitve ne bodo najboljše, kajne? Zato postanite pozorni na te misli, se zavestno ustavite in poiščite nekaj pozitivnega. Lahko je to malenkost, samo da je pozitivno. To vas bo vrnilo v stanje moči. Sama si v takih primerih pomagam s Ho`oponopono mantro. Emily vam je ponovno pripravila tehniko, ki vam bo v pomoč pri tem in spodaj so njeni nasveti.

“Vsaj 21 dni aktivno bdite nad svojimi mislimi. Ko zalotite negativno misel, jo zgolj prepoznajte in takoj pomislite na nekaj lepega. Trenirajte svojo pozitivno naravnanost tako, da se 21 dni zavestno trudite opažati vse dobro in lepo v vaših življenjih. Vsak večer si napišite v posebni zvezek vse prijetne in lepe stvari, ki ste jih čez dan doživeli ali samo opazili. Pozorni bodite na malenkosti (npr. prijazni pozdrav prodajalke, kako ste hitro in z lahkoto dobili parkirni prostor …). Veste, vse velike stvari so sestavljene iz malenkosti.
Sčasoma boste čutili, kako se vaše srce širi, kako vam je vedno bolj toplo. Počutili se boste veliko močnejši in bolj umirjeni. Lažje se boste soočali z vsakdanjimi izzivi. Kot numerologinja vam svetujem, da počnite to nepretrgano 21 dni. Vaš trud bo bogato poplačan z boljšim počutjem. In potem hitreje pridejo tudi pozitivne rešitve.”

Vse lepo, Tjaša ?.