Numerološki vpogled za 12.1.2019

Današnji dan je dober za introvertiranost, tudi če ste po naravi bolj odprti in ektrovertirani. Veste kateri tip ste? Introvertiranost ni isto kot sramežljivost. Introvertirani ljudje so preprosto bolj zazrti vase in uživajo v ožji skupini prijateljev in svojcev. Ekstrovertirani ljudje so glasni, vsiljivi in jih je povsod dovolj, zaradi česar jih lažje opazimo, kot tiste bolj tihe in zadržane introvertirane. Danes se poskusite zazreti vase in počnite stvari, ki bodo vašo ustvarjalnost izstrelile v višave in zaradi katerih se boste dobro počutili v svoji koži. Če bo vaše razpoloženje nihalo, od rahlega malodušja k navdušenju, je danes to povsem normalno in bo posledica vpliva števila 12. Podobno se bodo počutili tudi vsi drugi, zato bomo danes vsi bolj z mislimi v svoji glavi in nam bo samota najboljša prijateljica.

12 je kompleksno število, ki združuje energijo št. 1 in občutljivost št. 2 ter ju združi še z energijo šte.3. Domišljija bo prisotna pri vseh, večkrat boste prevzeli pobudo, ki bo podprta s kančkom karizme. Uporabite vse tri lastnosti in dobro poglejte, kam vas uporaba teh energij lahko popelje. Danes res ni dan, da prezrete svoja čustva, temveč je dan za njihovo preučevanje in sprejemanje, lahko v družbi ali a samem.

Kljub zelo introvertiranim energijam in morda željo po ostajanju v ozadju ter želji, da ne bi izstopali iz množice, pa vam to danes ne bo najbolj uspevalo. Zaradi svoje skrivnostne karizme, poglabljanju vase boste še bolj privlačili pozornost nase. Vaša tendenca, da bi stvarem prišli do dna in temu primerno razmišljanje ter sledenje svojim pravilom, boste izpadli izvirni in zvesti sebi. Ne bo vas zanimalo, kaj si drugi mislijo o vas, vsako stvar, ki se jo boste lotili, boste naredili tako, da bo vam prav in da se boste vi s to odločitvijo ali dejanjem dobro počutili. Delovali boste na svoj način in ob svojem času, neodvisno od mnenja in računice drugih. Sledite sebi, upoštevajte energijske smernice dneva, pa bo dan dober.