Numerološki vpogled za 12.02.18

Teža včerajšnjega dne se bo prenesla tudi v današnji dan. Še vedno boste občutljivi, nervozni, napadalni in tesnobni. Svet in dogajanje v njem boste videli skozi notranje dojemanje, ki pa bo danes podkrepljeno s starimi nepredelanimi bolečinami. In dnevi, ki privlečejo na dan te bolečine, so dobri za zdravljenje starih ran, obnove in prenove različnih osebnih in poslovnih vidikov vašega življenja. Dnevu bosta smernice določali števili 3 in 7, ki vas bosta energijsko potiskali v notranje in zunanje konflikte.

Prvo področje, kjer lahko danes izbruhnejo zatrta čustva in čustva, ki ste jih skušali zatajiti, je partnersko. Nezadovoljstvo, ljubosumje, posesivnost lahko vodijo v prepire. Ste vedeli, da je tudi prepiranje veščina? Ja, tudi prepirati se je treba znati, da je prepir konstruktiven. Morda boste danes imeli občutek, da veza razpada in da ni rešitve, pa vendar so lahko prav krize korak k naslednji stopnički v razmerju. Premislite, kako se prepirate – ali vsako nesoglasje dojemate kot usoden ali kot priložnost, da se stvari razčistijo, kar vodi v pogovor in razrešitev vzroka prepira. Pazite na besede. V prepirih ste še vedno lahko vljudni, kar kaže na osebno zrelost in vašo osebno kulturo.

Previdno z besedami tudi v odnosih s starši in otroci, da ne boste izgovorili besed, ki jih boste kasneje obžalovali. Izrečenih besed ne morete vzeti nazaj in se vtisnejo v spomin.

Še eno področje, kjer bodo energije današnjega dne zelo očitne, je poslovno področje. Po eni strani se boste želeli dokazati, zato bo kompromis ali dogovor za vas danes nesprejemljiv, po drugi strani pa boste bolj občutljivi in si boste vsako besedo ali vedenje razlagali po svoje; verjetno po najslabšem scenariju. Opomnite se, da je to le vaše dojemanje in da stvari niso takšne, kot jih vidite. Ne bi bilo slabo, če bi danes malo popustili. Kljub vsemu, je dan dober za delo, za posvet in pogovor s starejšimi, bolj izkušenimi osebami. Najbolj uspešni bomo danes tisti, ki delamo na področju zdravljenja in prenavljanja – delo z ljudmi, zgradbami, organizacijo, okoljem, zamisli. Nagrade pridejo, le nekoliko kasneje.

Prenova naj bo beseda, ki vas vodi pri nakupih. Danes je dober dan za nakup starih ali prenove potrebnih zgradb, avtomobilov in za prenovo zamisli ali projektov. Beseda »novo« danes ne pride v poštev. Delo vam bo dobro delo, saj boste tako manj razmišljali in premlevali o tem, kdo vas skuša spodkopati oz. kdo ne sledi vašim merilom.

»Moja namera je, da sem popolnoma in v celoti varna ves dan ter da se mi dogajajo same pozitivne in prijetne stvari. Aktiviram niz zaščite 71931 za vse, ki to potrebujejo in zase. Hvala.«

Dan, kot je današnji, se najbolj dotakne vaše psihe in notranje psihične stabilnosti, zato bodite pozorni na križ, kolena, gležnje in vrat. Pred vsem pa – bodite nežni s seboj.

Pa miren dan vam želim, Tjaša ?.

Tehnika scenarist ( Emily Enveritas)

Opisana tehnika spreminja pogled na pretekle boleče dogodke. Pretekli neprijetni dogodki, ki so se že zgodili, nam nikoli ne povzročajo bolečine. Bolečino nam povzroča naš odnos do dogodka in spomin nanj. Kako pa hranimo svoj spomin?

Naš spomin je sestavljen iz slik, zvokov in občutkov. Spomini, ki so za nas zelo močni, so močni zato, ker vidimo notranje slike jasno, blizu, v barvah …. Še vedno nam odmevajo besede, ki so nas takrat prizadele. Jasno slišimo barvo glasu, hitrost govora in vse jezikovne posebnosti. Čutimo v telesu občutke, kot da se ta neljubi dogodek dogaja prav zdaj. Zaradi tega čutimo bolečino.
Sedaj si predstavljajte, da ste scenarist v tem filmu/dogodku.
1. Sami izstopite iz njega in od daleč poglejte vse sodelujoče, vključno s svojo lastno osebo.
2. V najbolj napetem/kritičnem trenutku lahko gibanje, oz film ustavite. Nastane zamrznjena slika. Kot fotografija. Dajte jo v debel okvir in jo pošljite za 20, 50, 100 metrov dalje od sebe.
3. Tej fotografiji odvzemite barve in jasnost. Slika postane črno-bela, rahlo zabrisana.
4. Lahko ji dodate glasbeno spremljavo: morda glasbo iz risanke.
5. Opazujte to staro črno-belo fotografijo starega sebe v napol zabrisanem dogodku, ki vas je do danes mučil in poslušajte zraven smešno melodijo.

Kako se počutite? Kako ta dogodek sedaj vpliva na vas?

Neprijetnim dogodkom, ki nam prinašajo bolečino, se v življenju ne moremo izogniti. Dolgotrajno trpljenje pa je naša lastna izbira.