Numerološki vpogled za 11.10.2018

Slika: Pixabay

Število 11 je eno od glavnih in mojstrskih števil v numerologiji, ki prinaša skrivnostne in nenavadne energije. Lahko povzroči, da boste občasno preobčutljivi in da podležete stresu, še posebej, če boste imeli pred očmi sliko, kakšne bi lahko stvari bile in kakšne v resnici so. Vizja oz. želja se bosta na nek način zadušili v resničnosti, kar vas bo užalostilo, saj veste, da ima svet lepe možnosti, da bil tako čudovito in lepo mesto.

Na svet težko vplivate, lahko pa se osredotočite nase in si privoščite nekaj, kar vas bo sprostilo. Vsaka sprostitev bo dobrodošla, tudi če gre le za hiter sprehod v naravi ali meditacijo ob eni izmed vaših najljubših slik. Ne morete nadzorovati vsega, kar se dogaja po svetu, lahko pa nadzirate, kaj in kdo vpliva na vaš svet. Poiščite način in pot, da ne boste podlegli nepotrebnim strahovom ali tesnobi.

Danes pričakujte nepričakovano – dan po postregel z nekaterimi dogodki, ki bodo tvegani, od vas pa bo zahteval nekaj pustolovskega duha, morda celo nekonvencionalnih korakov in iznajdljivosti. Danes res ni dan, ko bi se lahko zanašali, da bodo načrti šli po planu; večja je možnost, da boste svoje načrte morali spremeniti. A spremembe niso vedno slabe 😊. Včasih so prav spremembe tiste, ki postrežejo z odličnimi zaključki in prinesejo nepričakovano srečo v vaše življenje. Zato se ne bojte sprememb, saj tako lahko zgrešite priložnost, ki bi vam prinesla nepričakovane, a čudovite rezultate.

Vaše ključno vodilo naj bo danes prilagodljivost. Prav tako pa poskrbite, da bodo drugi razumeli, kaj jim govorite in da boste slišali, kaj vam govorijo oni. To kar vi mislite, da oni mislijo in oni mislijo, da vi mislite lahko povzročijo eno veliko zmedo. In to danes ne bo redko. Zato bodite danes prilagodljivi, jasno se izražajte in dobro poslušajte. Predvsem pa spremembe sprejmite z odprtimi rokami in jih ne zavračajte le iz strahu. Mnoge od njih bodo morda predstavljale izziv, a bodo pozitiven doprinos na vaši poti.

Želim vam lep dan, Tjaša