Numerološki vpogled za 11.1.2019

Slika: Pixabay

Število 11 je mojstrsko število, v osnovi pa prinaša določeno mero idealizma. Vpliv števila se bo kazal v obliki skrivnostnosti, ki jo prinašajo vsa mojstrska števila, poleg tega pa boste zaradi istega vpliva lahko nekoliko preobčutljivi. Danes se boste jasno zavedali, kakšne bi stvari lahko bile in na drugi strani, kakšne v resnici so. Lahko bi rekli, da se bo vaše videnje idealnega sveta in popolnosti raztapljalo v trenutni realnosti, kar vas bo razžalostilo. Zavedali se boste, kako bi svet lahko bil lep in preprosto čudovit, v nasprotju s tem, kar boste danes dejansko videli.

V današnjem dnevu si vzemite čas za sprostitev. Ni važno, kateri način izberete, lahko je to le krajši sprehod v naravi, lahko je meditacija – imate proste roke, le da vas sprošča. Sprejmite, da vsega dogajanja ne morete nadzorovati, lahko pa močno nadzorujete, katerim dogodkom boste dovolili, da vplivajo na vas in na vaš svet. Osredotočite se na pozitivne aspekte dneva in se ne dovolite, da vas prevzamejo strahovi in tesnoba.

Kljub vsemu ima dan velik potencial, da prevladata prijaznost in skrb, pristno pa bo tudi občasno nihanje razpoloženja, dramatiziranje in kujanje. Vse bo odvisno od tega, kako boste k stvarem pristopili. Ali boste drugim dopuščali, da vas izkoriščajo ali se boste spomnili, da poskrbite zase in za svojo dobrobit sočasno s tem, da boste do drugih sočutni in razumevajoči. Poiščite zlato sredino med skrbjo in vmešavanjem. To bo še toliko bolj pomembno zaradi vpliva 6, ki prinaša željo po tem, da bi se stvari delale točno tako, kot ste si vi zamislili. To lahko počnete pri zadevah, ki so vaše, v zadeve drugih se s to težnjo raje ne vmešavajte, da ne boste s “svojim prav” povzročili upore in posledično nepotrebne spore. Teh res ne potrebujete, zato vzdržujte in upoštevajte meje – svoje in od drugih, pa bo vse ok.