Dan bo, kot včeraj, še vedno aktiven, morda boste nekoliko nemirni in polni vznemirljive notranje moči. Pozornost skušajte danes usmeriti v to, da to nemirno moč preobrazite v tiho odločenost in aktivnost. Če vam to uspe, ste že zmagali.

Danes se res ne prepuščajte nestrpnosti, saj vas bo drugače le bolela glava. Prav lahko se zgodi, da boste tako »z lufta« odkrili povezavo med načinom razmišljanja in življenja ter svojim zdravstvenim stanjem. To bo lahko v obliki sporočila ali jasnega zavedanja, kar je odlično, saj prav danes lahko opustite vsaj eno negativno razvado, ki vam jemlje tako energijo kot tudi zdravje. Če se le da, se danes izognite operativnim posegom, še posebej, če imate v svoji numerični kodi števili 3 in 7. Dan je zelo dober za obisk pri reiki terapevtu, coachu, svetovalcu, bioenergetiku…


Bi lahko rekli, da je ena od negativnih navad tudi pretirana kritičnost do svojega telesa, pa zaradi tega ne znate uživati v svojem telesu? Ali pa to, da se bojite izraziti svojo erotičnost? Morda je prav danes tisti dan, ko si boste to upali izraziti in stopiti iz svoje cone udobja. Tako boste dobili še večji občutek, da res živite. To pa izkoristite tako, da svojega partnerja presenetite s kakšno prijetno domislico – masažo ali plesom. Lepi ste, taki kot ste in tega se pričnite zavedati še danes in odprl se vam bo svet novih doživetij in radosti. Samski bodite danes nekoliko skrivnostni in ne pokažite takoj vseh svojih adutov. To bo drugo osebo le še podžgalo in povečalo zanimanje. Poleg tega boste danes hitro spregledali, kdo ni iskren in sedi na dveh stolih.

V odnosu do svojih otrok vam bosta danes prav prišla dobra presoja in vpogled v svoja dejanja. Zakaj? Morda boste ugotovili, da se vam je otrok zlagal. In preden se spustite v pridiganje in moraliziranje, si vzemite nekaj trenutkov in se spomnite, da se je tega verjetno naučil od vas. Nedolžna laž tu, pa ena tam, otrok to vse vidi in verjemite mi, da točno ve, kdaj lažete. Lahko so to res majhne laži – rečete nekomu, ki pride na obisk, kako ste ga veseli, pa to ne drži; ali pa najdete izgovor, da vam nekam ni treba iti? Vse to so laži in ko je otrok to opazoval, se je naučil, da je laž včasih sprejemljiva strategija. Pogovorite se z otrokom, zakaj je do te laži prišlo – kaj je želel pridobiti oz. čemu se je skušal izogniti. Poiščita druge načine, da bo prišel do želenega cilja. S tem boste pridobili več otrokovega zaupanja, kot če jamrate, kakšen je. Zaupanje se pridobi, ne da se ga dobiti na zahtevo.


Na poslovnem področju se danes držite formule, da sta za poslovni uspeh bistvenega pomena aktivnost in pogum. In prav aktivnost vam danes lahko omogoči večji preboj in uspeh na poslovnem področju. Samo razmišljanje o tem ne bo dalo rezultatov, zato ne čakajte in ne odlašajte. Pišite, kličite, podpišite pogodbe in to vam bo prineslo dobre rezultate in dobiček. Pri tem ne pozabite na drznost, ki je poleg aktivnosti hudo pomembna. Kaj pa lahko izgubite? Lahko ste le prijetno presenečeni. Dan je res odličen za podpis poslovnih pogodb.

Tudi podpisovanje materialnih pogodb, nakupe, investicije, naložbe in vlaganje speljite danes, ko je dan res odličen za to. Tudi drugi se bodo na prošnje v večini primerov odzvali pozitivno, predvsem pa v vašo korist. Torej, če imate kakršnekoli želje in cilje, potem vlogo oddajte danes. Danes je res čas za pogum, saj so možnosti za uspeh danes večje, kot katerikoli drug dan. Opozorilo – izogibajte se nestrpnosti in pretirani gospodovalnosti, saj vam prepir lahko te dobre možnosti uniči.

Želim vam lep in uspešen danTjaša ?.