Numerološki vpogled za 10.1.2019

Slika: Pixabay

10 je število ukrepov in akcije. Vsa zagnanost in neodvisnost števila 1 bo delovala v višji prestavi. Zelo boste ambiciozni in ne bo vas najbolj zanimalo, koga ali kaj boste spregledali ali pohodili, da boste prišli do tega, kar ste si zastavili. Nikakor vam danes ne bo ustrezala rutina, banalne stvari pa vas bodo dolgočasile in v primeru, da vas popade dolgočasje, boste postali muhasti, skupaj z vami pa še vsi drugi okoli vas. Danes poskrbite, da ohranite nadzor nad dogajanjem in se ne prepustite dolgočasju.

Kljub impulzivnosti in nestrpnosti, ki jo prinaša število 10, pa 10 ponuja tudi precej pozitivnih vplivov. Med njimi sta težnja bo individualizmu in velika motiviranost, kar pripomore k temu, da boste bolj pripravljeni izkoristiti priložnosti za razmišljanje izven običajnih okvirov in tako začeti delati stvari na nov način, samo potovanje pa boste vzeli kot pustolovščino, ki vas bo pripeljala na želen cilj. Ti cilji bodo dolgoročni, zato bodo tudi nagrade za delo prišle kasneje. A naj vas to ne ustavi.

Število 5 bo na vse vplivalo globalno in bo prineslo v to mešanico še dodaten potencial, pa najsi gre za ustvarjalnost, neodvisnost, timsko delo ali nekaj povsem drugega – v vsakem primeru bo nenavadno in razburljivo. Število 5 vas bo spodbujalo, da boste razmišljali o tem, da bi kršili pravila in si drznili stopiti izven svoje cone udobja. Morda se vam bo celo splačalo, saj je 5 označeno kot srečno število. Seveda bodite pri vsem, kar boste počeli, previdni in se v akcijo spravite le, če ste prepričani, da delate pravi smeri. V primeru, da se boste pustili pri tem zmotiti ali zmesti, se sreča, ki jo želite doseči, ne bo manifestirala tam, kjer jo potrebujete in iščete. Osredotočite se na cilj z vsem srcem in z vizualizirajte vse kar želite, pri tem pa uporabite vse čute. Srečno!