Numerološki vpogled za 10.01.18

Pred vami je dan, ko bodo štele odločitve. Preden se odločite, dobro premislite, kaj želite. Ko boste vedeli, kaj želite, bo na vrsti naslednji korak. Predvsem poslovna aktivnost bo danes dala dobre rezultate, zato je to dan za pogajanja. Bodite drzni in ne čakajte na odgovor. Bodite prvi, ki pokliče, naredite vi prvi korak, saj končno lahko naredite pravi poslovni preboj. Ne bodite zaletavi, naredite si načrt, potem pa v akcijo. Dan je odličen za poslovne in materialne pogodbe, dobre nakupe in investicije ter naložbe in vlaganja. Pri tem vam bo zelo pomagalo to, da boste danes hitreje razmišljali, droben tisk vas ne more presenetiti. Torej – najprej jasna želja, sledi načrt, nato pa aktivnost v smeri realizacije ciljev.

Na finančnem področju bodite danes previdni oz. se skušajte izogniti drobnim nakupom. Tudi tu je dan odličen za sklepanje pogodb, ki vam bodo prinesle dolgoročne koristi.

Čeprav so dnevi primerni prav za akcijo, pa ste mnogi v takšnih dneh bolj tesnobni, saj vam po glavi rojijo razmišljanja o hudo resnih in pomembnih stvareh. Poskušajte se umiriti. V kolikor se vam pojavijo zdravstvene težave, se le odpravite k zdravniku. Lahko pa vam pomaga pomoč aternativnega zdravljenja. Obiščite kiropraktika, svetovalca, terapevta, coacha… Nekoga, ki vam bo pomagal videti stvari v drugi luči, nekoga, s komer se boste lahko pogovorili. Pogovor dela čudeže.

Pogovor vam bo danes razrešil marsikatero stvar tudi na partnerskem področju. Če imate težave, če vas kakšna stvar moti ali črviči, danes je dan da to raziščete. Ko bodo stvari povedane, pa le postavite nova pravila, če bo to seveda potrebno. Izognite se ljubosumnim in posesivnim izpadom, dovolite pa, da se izrazi strast. Morda presenetite same sebe.

Dogovori ali nova pravila bodo morda sklenjeni tudi na področju odnosov z otroki ali bližnjimi sorodniki. Če se to nanaša na razreševanje materialnih zadev, bo to še toliko bolj padlo na plodna tla. Prav lahko se zgodi, da bojo nova pravila postavljena v odnosih do tistih prijateljev, ki vam ne ugajajo. Lahko bi celo rekli, da boste postavili določene meje. Izognite se merjenju moči, kdo ima bolj prav, ker se boste ob izidu počutili prazne tudi, če zmagate. Odvečno energije raje porabite z gibanje, telovadbo ali z igro.

“Napolnite svoje življenje z akcijo. Ne čakajte, da se življenje zgodi samo od sebe. Naredite korake in si ustvarite svojo prihodnost. Ustvarite si svoje upanje.” Bradley Whitforf

Želim vam lep danTjaša ?.