Numerološki vpogled za 1.6.2019

Vstopili smo v nov mesec, v mesec junij in čas je, obrnemo nov list in začnemo novo poglavje, ki bo vključevalo nove začetke. Število 1 s seboj nosi dobro energijo, ki vas bo motivirala in vam prinesla optimizem, da se bodo stvari izšle odlično Vse se bo izšlo še boljše, če boste stopili skupaj kot ekipa, a upoštevajte tudi možnost, da v tem primeru lahko hitro pride do konflikta, če se kdo z vami ne bo strinjal. Ne vzemite nestrinjanje kot kljubovanje, temveč le kot predstavo drugega, kako priti do uresničitve njegove ideje. Tako kot vi, bodo danes imeli tudi vsi drugi načrte za prihodnost, načrte, kako svoje ideje speljati in napredovati na svoji poti do želenega cilja. Poslušajte jih, morda vam bo pa kakšen njihov korak všeč.

Ni treba posebej poudarjati, da je danes odličen dan za začetek novih projektov in delanje novih načrtov. Ne bodite preveč širokopotezni, kljub optimizmu in upanju, ki vas bosta spremljala preko celega meseca. Pozorni bodite na detajle in pri načrtovanju bodite še posebej potrpežljivi. Težko je slediti temu na preveč področjih, zato projekte izbirajte premišljeno, predvsem pa naj bodo takšni, ki vas res zanimajo in so skladni z vami ter vašimi željami.

Tudi globalni dan prinaša energijo števila 1 in s tem začetek novega cikla. Dan je dober, da na stvari pogledate na nov, svež način. Vse, česar se boste danes lotili, boste počeli s ponosom, namenom in odločnostjo. Ovire na tej poti boste premagovali z lahkoto in ko jih boste premagali, jih bodo nadomestile priložnosti. Vendar pa to ne pomeni, da se stvari lotevajte na vrat na nos, pomembno je predvsem, da so novi projekti skladni z vašo energijo in vašo potjo. Le tako boste lahko najbolj izkoristili smiselne in enostavne vplive št. 1. Ne dvomite v videno, ne podlegajte pretiranemu analiziranju, temveč stvari vzemite take, kot so. Ostanite zvesti svojim načelom, a se za vsako ceno poskusite izogniti sporom, tudi majhnim. Danes bo prevladovala tendenca, da stvari naredite, posledično se bodo pojavljale tudi ovire in »začetni krči«. Najlepši del današnjega dne pa je novica, da se vse frustracije, ki jih bo današnji dan prinesel, kmalu umaknejo lepšim, bolj harmoničnim energijam, ki jih prinašajo prihajajoči dnevi.