Današnji petek bo relativno napet. Bolj boste notranje nemirni, razdražljivi in netolerantni, posledično vam naglica lahko povzroči marsikatero težavo. Poleg tega današnji dan oblikujeta dve števili, ki lahko izzoveta nesreče in neprijetne situacije, a le ob točno določenih pogojih. Aktivirajte niz zaščite z jasno namero. »Moja namera je, da sem ves dan in v vsakem trenutku varna, da so varni vsi ostali udeleženci v prometu okrog mene. Za vse in zase aktiviram niz zaščite 71931.«

Prepirljivost bo danes prevladovala, družbo ji bo delala še napadalnost, temu dodajte še željo, da je vse po vaše in da imate le vi prav. Enako bo mislil tudi vaš partner. Oba bosta želela postavljati pravila, kaj sme drugi čutiti, misliti, delati. Opazili boste, kaj vse dela prav in kaj narobe in ga želeli preoblikovati po svojih željah in merilih. Kaj pa če bi raje poskusili biti bolj spontani in razumevajoči? Enako velja tudi za samske. Bodite bolj odprti in bodite pripravljeni sprejeti osebo takšno kot je. Ustvarjanje pravljice v vaši glavi in ustvarjanje druge osebi po svoji podobi, vam bo prineslo le razočaranje. Ne pozabite, da tudi druga oseba počne isti in da tudi vi niste idealen glavni junak njene pravljice.

Otroci odraščajo, nekateri hitreje, drugi z bolj počasnim tempom. Pomembno je, da jim skladno z rastjo tudi starši predajate več pravic in obveznosti. Dovolite jim, da se spotaknejo in padejo, ne opozarjajte jih pred vsakim izzivom in jim ne skačite v besedo z vsako malenkost. S tem jim boste pokazali, da jim zaupate, jih spoštujete in verjamete v njihove sposobnosti. Proces opuščanja ne pomeni, da jih imate manj radi, ampak ravno obratno – je korak k napredovanju, odmaknjenost od nenehne kontrole pa vključuje skrb in ljubezen.

Na poslovnem področju boste danes delovni, ves čas boste nekaj počeli, vendar brez posebnega navdušenja. Če imate občutek, da nek projekt ne daje rezultatov in to kljub vsemu času, ki ste mu ga posvečali, je danes dan, ko se od tega projekta lahko poslovite. Morda boste zaradi tega razočarani, a kaj kmalu se bo pokazala nova, boljša priložnost. Vestnost, doslednost in zanesljivost vam bodo dale možnost, da se boste lahko znova dvignili na najvišji položaj.

Na finančnem področju danes ne podpisujte kakršnih koli materialnih pogodb, zanašajte se predvsem na svojo delavnost. Ta, vam bo prinesla korist. Morda res ne takoj, vendar pa bo vaše finančno in materialno stanje zaradi tega stabilno.

Nasvet – danes se izogibajte prepirom in v odnose vstopajte z razumevanjem.

Preživite lep in miren petek, Tjaša ?.