Pred vami je energetsko zelo nabit dan, ki bo občasno, prav zaradi tega, nekoliko manj umirjen. Vaša čustva bodo močnejša in globlja, na vse boste odreagirali bolj impulzivno. Jasno boste razločili, kaj je prav in kaj narobe in temu primerno tudi odreagirali, saj vam bo krivica danes dvignila pritisk. Borite se tam, kjer mislite, da je potrebno, nikar pa ne stresajte odvečne energije na prvega, ki vam pride pod roke.

Na poslovnem področju vam bo ta občutek za pravičnost dajal moč, da se ne boste podrejali zahtevam, ki se vam zdijo krivične. Trdno boste stali za svojim mnenjem in borili se boste za svoj in za svoje cilje. Stojte za tem, saj so energije dneva danes na strani pogumnih poslovnežev. Poslovneže, ki so pri doseganju svojih ciljev pošteni, ki vejo, kaj želijo, predvsem pa za dosego cilja ne gredo preko trupel, bo danes spremljala sreča in obilje dobrega. Sledite svojim intuitivnim zaznavam in svojemu cilju. Dan je ugoden za poslovna sodelovanja in poslovne pogodbe, za sklepanje in podpis najrazličnejših materialnih pogodb, za vlaganja in investicije, za napredovanje ali odprtje lastnega podjetja. Svoji intuiciji prisluhnite tudi na finančnem področju, saj vas bo to zaščitilo pred finančnimi in poslovnimi težavami.Zaradi vsega dogajanja, bo dan morda nekoliko bolj stresen, kar vpliva na vašo notranjo napetost, lahko tudi bolj napadalno držo. Impulzivnost in nepopustljivost lahko pripeljeta do poškodb – udarcev, ureznin, opeklin in ostalih manjših poškodb. Posledice stresa, ki vplivajo na živce, pomirite z meditacijo ali dihanjem ali katerimkoli drugim načinom, ki vam pomaga.

Tako boste bolj mirni, kar vam bo vsekakor pomagalo tudi na področjih, ki so povezana z odnosi. Lažje boste sledili sebi in bili pristni preko celega dneva. Predvsem pa poslušajte sebe in se ne pustite izkoriščati. Ne pretegujte se za svoje otroke in jih ne razvajajte preveč, ampak jim dovolite, da sami prevzamejo odgovornost za svoje življenje. Ni treba, da rešite prav vsako njihovo težavo, razen če vas to prosijo. Ko jim boste pustili dihati, boste lahko vzpostavili enakopravne in spoštljive odnose. Podobno velja za področje prijateljstva. Vsak ima tistega prijatelja, ki ga je nenehno treba vleči ven iz težav. Pa mu s tem res pomagate? Morda je čas, da rečete ne in se sam poskuša soočiti s svojimi težavami.

Velikokrat slišimo besede, da je vsak sam odgovoren za svojo srečo. Ni vam treba non-stop skrbeti za srečo svojega partnerja. Vi poskrbite za svoj del, partner pa naj poskrbi za svojega. Predvsem naj skrb z srečo vašega partnerja ne postane »full time job«. Vi boste kaj kmalu tega siti, partner pa še vedno ne bo srečen. Samski pa le sledite svojemu srcu in bodite to, kar ste. Res je, da obstajajo pravila obnašanja za zmenke, ki pa jih lahko priredite svoji unikatnosti. Res ni treba, da se pospravite v en predalček in s te ubijete svojo edinstvenost in originalnost.

Če ste imeli kdaj željo ali namen prekiniti vzorce, ki vas vežejo in omejujejo pri rasti in razvoju, je danes pravi dan za to. Le pogumno!

Želim vam lep danTjaša ?.