Današnji kulturni dan prinaša mogočno prebujanje ustvarjalne energije. Dan bo bolj kot ne napet, prisotna bo čustvena obremenjenost, jezik bo hitrejši od misli. Priporočeno je načrtno umirjanje, in zavestno obračanje negativnega v pozitivno. Namera: “Moja namera je, da se mi ves dan dogajajo prijetne in pozitivne stvari. Da sem varna povsod in v vsakem trenutku. Aktiviram niz 1888948, ki vse negativno spreminja v pozitivno. Za vse, ki potrebujejo in zase.“, vam bo danes še kako prišla prav.

Dopoldanski del dneva naj bo namenjen poslovnemu področju – delu, pogodbam, dogovorom, tekmovanjem, popoldanski pa širjenju mej. Prav zaradi širjenja mej, ki se bo najbolj izrazilo kot sposobnost širšega razmišljanja, bo ta dela dneva, po 15. uri, naklonjen raznim prošnjam, ne pa več podpisom pogodb. Ne nasedajte predlogom, ki niso v skladu z vašimi prepričanji, pa ne glede na to, kako lepe nagrade se vam bodo obetale. Prisluhnite in sledite svoji intuiciji namesto, da sledite svojemu egu, samo zato, da bi naredili vtis. Preden sprejmete dogovor, bodite res prepričani, da s podpisom sledite svojim željam in ne delujete iz strahu. V nasprotnem primeru vam bo zelo žal. Intuiciji prisluhnite tudi na finančnem področju, da vas današnje odločitve ne bodo potegnile v finančne in poslovne težave.

Dopoldanski čas bo naporen, prežet z željo po dokazovanju, da je le vaš prav tisti pravi, a bo že v popoldanskem času energija povsem drugačna. Energijo boste prenesli v besede in humor. Pri tem bodite previdni, da se draženje ne obrne v zbadanje in tekmovalnost. Če je humor način, da se izognete temu, da prevzemate in rešujete prijateljeve težave, potem je humor odlična rešitev. Pomoč prijateljem do določene meje je ok, a kje je ta meja? Končne odločitve naj na koncu vedno bodo njihove odločitve, pa ni važno, ali odločitve sledijo vašemu nasvetu ali ne. Prepustite jim izbiro.

Saj veste, da dejanja povejo veliko več kot besede, kajne? Držite se tega v odnosih z otroci. Vzgajajte jih z vzgledom. Naj vidijo, kako vi reagirate v določenih okoliščinah, kako se soočate z različnimi situacijami in izzivi v življenju. Ne delajte eno, govorite pa drugo, otroci to vse opazijo. Tako se bodo naučili razumeti same sebe in v odrasli dobi ne bodo mislili eno, delali drugo, si želeli tretje, delali pa nekaj povsem četrtega.

Na partnerskem področju bo danes prevladovala strast, od jutra do večera. Tekom dneva se bo le še stopnjevala. Prav seksualna energija je tista energija, ki ima največjo moč manifestacije. Je najbolj prvinska energija, ki poganja celotno življenje. Če je vajino skupno življenje postalo monotono, poskrbite za malo sočne pikantnosti ter adrenalina. Vendar ne pristajajte na nič, v čemer ne uživate in kar niste vi.

Uživajte v današnjem dnevu, Tjaša ?.