Numerološki vpogled za 08.01.18

Slika: Pixabay

Pred nami je dan, ko bomo vsi bolj umirjeni in notranje zadovoljni. Strpnost in odpuščanje bosta v ospredju, zato bomo vsi bolj uživali v medsebojnem druženju. Usmerjeni bomo k temu, da bomo želeli iz življenja potegniti največ, kolikor se da. Še dobro da je pred nami dan, ki je dober za nove poslovne začetke, nova sodelovanja in nove ljubezni. Posvetite pozornost svojemu telesu in se zanj potrudite, saj boste tako le z nekaj pomoči uspešno odpravili vse stare težave in se obnovili z novo močjo.

Ker bomo vsi bolj prijazni in umirjeni, pripravljeni na sodelovanje in sprejemanje kompromisov, se bo krog znancev z lahkoto razširil, pa tudi veliko lažje bomo predstavljali svoje ideje in vizije. Poslovno področje bo danes res v odličnih energijah, zato pojdite tja, kjer se nekaj dogaja. Prijateljski pogovor se bo lahko spreobrnil v novo poslovno priložnost, lažje boste navezali kontakte z potencialnimi bodočimi vlagatelji in poslovnimi partnerji. Pravzaprav bo cel prihajajoči teden prežet s poslovnimi priložnostmi, pri čemer sta danes v ospredju sodelovanje in druženje, ki sta tudi pomembna kriterija prihodnjega poslovnega uspeha. Pri tem bodite to, kar ste – brez igranja in pretvarjanje, uspehe pa boste poželi z dobrim izdelkom, zaupanjem v izdelek in z močjo svoje pristnosti. Do začetka novega sodelovanja lahko pride prav danes, zato pogumno v nov dan.

Za nagrado si kupite nekaj, kar vam je res všeč in vam izjemno ugaja. Nekaj lepega, da nahranite dušo. Ne razmišljajte o tem, ali to potrebujete ali ne. To potrebuje vaša duša.

Na ljubezenskem področju boste samski danes imeli veliko možnosti, da začnete novo resno razmerje. Zato ne ostajajte doma, ampak pojdite v družbo in oči na peclje. Vezani boste imeli danes možnost odkriti, koliko sta s partnerjem v resnici povezana. Na odnos boste pogledali bolj umirjenim brez da bi vam jasnost meglila strast in čustva. Poglejte na odnos s stališča prijateljstva – je to oseba, ki jo želite za svojega prijatelja? S takim pogledom na svoje partnerja boste odstranili posesivnost, ki jo do neke mere vsi imamo do svojega partnerja in oba bosta lažje zadihala. Potem pa si privoščita nekaj lepega.

V odnosih do staršev in otrok boste danes nastopili zelo odločno, še posebej boste odločni v starih zapletih s starši. Odločno boste prekinili poskuse čustvenega manipuliranja, kar je pozitivno za vas, za vaše otroke in tudi za vaše starše. Umirjeno in prijazno jim boste danes izražali ljubezen, morda jih celo razveselite z nečim lepim. Če poskušate imeti nad otroci prevelik nadzor, jih poglejte tako, kot da so vaši najboljši prijatelji in vsi boste lažje zadihali. Odnos se bo tako samo še izboljšal.

Pred vami je lep, pozitiven dan, ki energijsko podpira nove začetke, tako na poslovnem kot čustvenem področju. Odprite se navzven in pojdite v družbo.

Želim vam lep dan, Tjaša ?.