Dan prinaša prav posebne energije, čutili boste novo strast in notranjo moč, zaradi katere boste bolj drzni. Morda se vam v želji, da dobite največ, kar lahko, prav nobeno tveganje ne bo zdelo preveliko. Kljub vsemu prisluhnite glasu vaše intuicije, ki bo danes še kako jasen in razločen. Čas in na tone informacij velikokrat pod seboj pokopljejo intuicijo, pa vendar ne pozabite, da je intuicija nekaj, kar ima vsak prirojeno in je jezik vašega nezavednega. Je vodstvo vašega Jaza. Vaša intuitivna narava zmore oceniti in pretehtati vse možnosti ter izbrati tisto, ki je za vas najboljša. V sekundi je sposobna očistiti ves balast, ki ovira vaše odločitve in najde bistvo. Ovira pri tem delovanju je razum, poln informacij, s pomočjo katerih skuša sestaviti nove možnosti. Razum se vrti v krogu in poskuša najti rešitev s pomočjo istih informacij na isti ali podoben način. Verjemite mi, vaša podzavest ima dostop do veliko več potencialnih možnosti in različic; do odgovorov, ki so za vas pomembni. Z njeno pomočjo boste danes na stvari lahko pogledali na povsem drug način, tako na poslovnem področju kot v čustvenih zadevah.

Zato danes na finančnem področju zaupajte svoji intuiciji in dobri presoji, na poslovnem področju pa k stvarem pristopite s svojo ustvarjalnostjo. S svojim posebnim načinom, s katerim pristopate k klasičnim situacijam, boste poželi uspeh.

Čeprav je današnji dan kot nalašč za obisk pri zdravniku, pa vseeno razmislite, da bi poskusili še manj klasične metode, ki se osredotočajo na to, da bolj prisluhnite telesu in tako dobite intuitiven vpogled v svoje zdravstveno stanje. Poslušajte svojo intuicijo in obiščite terapevta, ki se ukvarja z alternativnimi tehnikami. Ne pozabite, da veliko stvari lahko naredite tudi sami. Že samo, če preberete knjigo Dr. Sarna, Ozdravimo bolečine telesa, lahko odpravite mnogo starih težav in obnovite svoje moči.

Čustvene manipulacije s strani staršev bodo v vas vzpodbudile bolj strastne in burne reakcije, kar lahko prinese nekaj več zapletov. Verjetno boste imeli do tega nekaj manj tolerance kot druge dni. Boste pa prav zaradi svoje intuicije danes veliko bolje razumeli svoje otroke. Čutili boste njihovo stisko ali nemoč, zato boste do otrok bolj prizanesljivi.

Na partnerskem področju bo danes dan, nabit s strastjo, kar zna nekaterim zamegliti um. Skakanje čez plot nikoli ni priporočljivo, a danes bodite še posebej previdni, saj vas lahko izdajo malenkosti. Kaj ne bi bilo škoda, da zaradi trenutne sle ogrozite stabilno zvezo? Samski pa si danes dajte duška in uživajte. Ne glede na to ali ste samski ali v vezi, boste danes morda sijali v družbi, a boste kljub temu bolj kot na druge, osredotočeni nase.

Intuicija je glas duše. Vidi tja, kamor logika nima dostopa.

Želim vam miren dan, Tjaša ?.