Numerološki vpogled za 07.01.18

Slika: PIxabay

Današnji dan po prinesel možnost, da boste v svoja jadra zajeli svež veter, ki vas bo napolnil z močjo in optimizmom. Začutili boste, da se vam življenje obrača v bolj srečno in pozitivno smer. Privabljali boste razcvet in obilje, če se boste le posvetili stvarem ob čemer vam zapojeta duša in srce. V vse, česar se boste lotili, namesto besede »moram« vnesite besedo »želim«. Razmislite, katere so tiste stvari v vašem življenju, ki bi jih počeli manj in katerih več. Je katera od teh, ki bi jih počeli več taka, ki jo lahko že danes vpeljete v svoje življenje? Posebno pozornost posvetite tistim, ki jih »morate« opravljati in izberite, eno, ki jo lahko opustite ali jo naredite na drugačen način. Pri tem bodite prožni in ustvarjalni, še posebej na poslovnem področju. Pravzaprav vam danes ni treba narediti nič drugega, kot dati sebi notranje dovoljenje, da sprejemate obilje. Morda ne veste, kako boste prišli do tega, vendar pričakujte, da se vam bodo odprla nova vrata, ki vas bodo tja popeljala.

Prejšnji dan je bilo veliko govora o tem, na katera vprašanja bi bilo dobro odgovoriti oz kaj bi bilo dobro storiti, da se približate svojemu poslovnemu cilju. Nanašalo se je predvsem na področje denarja in financ. Ste to storili? Če ste, je sedaj čas, da odprete um in oči. Storite korak naprej od želje in se premaknite v namero in delovanje. Ne ostanite le pri željah. Naj bo želja le kažipot k temu, kar bi radi dosegli in izkusili. Ste vedeli, da je prevelika želja lahko pravzaprav ovira? Velike želje so močno nabite s čustvi o tem, česa pravzaprav nimamo. In včasih začne prevladovati prav to pomanjkanje nečesa, kar pa je negativna energija. Z namero in delovanje se ta negativna in močna čustva sprostijo, s tem pa se odprejo nove poti, ki dajejo nove možnosti in uresničitve. Akcija! Spustite ta 100% focus in si recite oz. postavite namero: »Čeprav še ne vem, kako bom to izpeljala in dosegla, sem pripravljena videti in sprejeti možnosti. Vem, da bom pravi čas spoznala, kar moram vedeti in takrat bom delovala.«. Poskusite, saj nimate kaj izgubiti. No imate, vendar le težo, ki daje tako veliko pomembnost želji, te želje ne morete udejanjiti. V angleščini je izraz »Let it go«. Spustite in naredite prostor za novo. Ko si nekaj res hudo želite in usmerjate vso pozornost v to željo, so zraven prisotni tudi strahovi in dvomi ter nešteto drugih ovir, ki uresničitev te želje blokirajo. Spustite!

Namesto tega se raje posvetite odnosom. Današnja nedelja je odlična, da se po napornih dnevih sprostite in naberete novih moči. S svojo družino, s svojimi otroci se odpravite na krajši izlet, pojdite v muzej, si oglejte likovno razstavo, na koncu pa skupaj pojdite še na tortico. Če vam ni, da bi zapuščali dom, si razstavo pripravite doma. Barvajte, slikajte, ustvarjajte, izrazite svojo intuicijo na kreativen način. Predvsem pa danes s sorodniki ne razpravljajte o temah, ki so vir nezadovoljstva. Težke teme naj danes ne pridejo na plano, saj pogovor, morda tudi dogovor ne bo dal dobre občutka. Večjo korist boste imeli, če odigrate igrico Jaz sem.

Na partnerskem področju boste danes začutili moč, da lahko vanj vnesete pozitivne spremembe. Samski pa se ozrite malo okoli sebe. Prav mogoče je, da se vam bo pogled ustavil na prijaznem obrazu s sijočimi očmi.

Danes je pravi dan, da v svoje življenje vnesete spremembe. Hvaležno vam bo telo pa tudi duša.

Želim vam lep dan, Tjaša ?.