Numerološki vpogled za 06.02.18

Slika: Pixabay

V današnjem dnevu se bo vse vrtelo okrog besede »novo« in to skoraj na vseh področjih. Do vsega novega pa boste prišli s trdim pogajanjem ali z nepričakovanimi priložnostmi in izogibanjem prepirom. Veliko se boste ukvarjali sami s seboj, zato bo dan lahko čustveno naporen. Vsa čustva bodo nekoliko močnejša, razdražljivi boste in notranje nemirni ter tekmovalni. Tako počutje povzroči, da ste kaj hitro lahko v bojni pozi.

Dan bo zelo naklonjen poslovnemu področju – novim projektom, poslovnim zadevam in novim poslovnim pogodbam. Dan je res odličen za trda pogajanja, ki od vas zahtevajo moč, prodornost in bojevitost. Nepričakovani zapleti vas danes ne bodo iztirili, predvsem pa boste hitro in zelo jasno zaslutili, kje se skrivajo pasti. Zato, vam bodo danes podpisane pogodbe, dale dobre rezultate. Če se vam je kje ustavilo, poskusite z novo, drugačno potezo. Bodite prožni in ustvarjalni, pa se vam bodo nepričakovano odprla nova vrata v uspeh in obilje. Dobri obeti novih pogodb vam odpirajo nove možnosti tudi na finančnem področju, še posebej pri podpisu dobrih pogodb. V današnji dan pojdite z odprtimi očmi, saj se lahko nepričakovano pojavijo priložnosti za dober zaslužek.

Dobro kaže danes tudi na področju partnerstva, saj je danes dan za ljubezen. Obstoječe ali staro razmerje lahko danes na novo obarvate s povsem novo strastjo. In tako kot boste hitro pripravljeni na boj, boste tudi hitro pripravljeni na ljubezen. Še posebej ker je energija strasti v porastu. Tudi samski danes odprite oči in prav lahko se zgodi, da vam pogled obstane na prijaznem obrazu in sijočih očeh. Prepustite se toku, moraliziranje pa pustite ob strani.

Moraliziranju se danes izognite tudi v odnosu z vašimi otroci. Prav hitro se namreč lahko zgodi, da boste vsako stvar želeli še dodatno opremiti s pridiganjem in moraliziranjem. Lepo bi bilo, če to spustite, saj roko na srce, s tem ne naredite veliko, predvsem pa to ni koristno in dobro.

Danes se boste verjetno veliko raje ukvarjali sami s seboj kot s prijatelji. Ker bo vaše zaznavanje prikritih stvari danes močnejše, boste neprijetne lastnosti prijateljev še hitreje opazili, pa če se še tako trudijo, da bi jih skrili. Boj kot sodelovanje bo danes v ospredju tekmovanje – kdo bo koga in kdo ima prav. Če vam uspe hraniti prožnost in če vam uspe obsojanja imeti pod kontrolo, boste vseeno lahko užival v druženju s starimi in novimi prijatelji.

V svoje življenje vnesite spremembe, za katere vam bo telo hvaležno. Pojdite v dan z mislijo, da se vam življenje obrača v bolj srečno in pozitivno smer ter da privabljate razcvet in obilje.

Želim vam uspešen dan, Tjaša ?.