Numerološki vpogled za 04.02.18

Slika: Pixabay

Vsi bomo danes nekoliko manj napeti, zato je to dober dan, da se uredijo pravila skupnega življenja. Današnja nedelja bo nekoliko bolj umirjena od včerajšnjega dne, popustili bodo strahovi, zato bodo dogovori in s tem sprejemanje kompromisov veliko lažje stekli. To velja tako za partnersko področje, kot tudi področje vezano na otroke in prijatelje.

Na partnerskem področju bo to veljalo predvsem v povezavi z določanjem jasnih pravil, za kaj je kdo odgovoren. Pogovorita se o materialnih načrtih, pravil glede porabe skupnega denarja, razdelitev opravil in obveznosti. Če je vse to jasno določeno, lahko preprečite marsikateri spor v prihodnosti.

Tako kot partnerstvo, tudi pogovor z otroci danes lahko prinese nove dogovore, s pomočjo katerih se bodo otroci naučili varčevanja in razpolaganja z denarjem. Danes lahko dorečete, kolikšna je njihova žepnina, kako lahko z opravljenimi dodatnimi opravili svoj kupček povečajo, katere želje jim boste izpolnili vi in kaj si bodo morali kupiti sami. Tako se bodo naučili, da se bodo za izpolnitev nekaterih želja, morali tudi potruditi. Ker boste danes spustili na plano nekaj svoje umetniške ustvarjalnosti in z njeno pomočjo polepšali dom ali pa z malenkostnimi popravki nekaj v domu izboljšali, vam morda lahko pomagajo tudi pri tem opravilu.

Današnja nedelja je primerna za krajše druženje s prijatelji, vendar bo to bolj majhen krog prijateljev. Morda se boste dobili v kakšnem manjšem kotičku in tako vam bo prijateljstvo res lahko vir velikega zadovoljstva, ki vam dalo moč in energijo. Nikoli ne podcenjujte moči takega prijateljstva. Še posebej se tega danes spomnite samski, ki boste prav danes v prijateljskih odnosih veliko bolj uspešni kot v partnerstvu. Prijateljstvo se namreč lahko kasneje razvije v nekaj resnejšega in globljega, takšne zveze pa znajo biti silno lepe in srečne.

Na poslovnem področju bo stanje in pa dogajanje zelo nedeljsko. Težko ali naporno delo vam ne bo dišalo, dan pa tudi ni dober za podpis pogodb. Lahko pa se danes srečate z osebo, s katero bi lahko začeli novo poslovno sodelovanje, a naj bo danes to le prvi korak v spoznavanju.

Na finančnem področju boste danes bolj radodarni kot zadnjih nekaj dni, a bodite previdni pri posojanju denarja. Če se odločite, da boste denar posodili, ga posodite le toliko, kot ga res lahko pogrešite, predvsem pa ne pojdite preko svojih zmožnosti. Obstaja velika možnost, da vam denarja ne bodo vrnili.

Pred vami je lep, sončen zimski dan. Nekaj težav imajo lahko tisti, ki so nagnjeni k astmi ali imajo težave s pljuči in dihanjem. Pojdite v naravo, na krajši sprehod in naredite nekaj globokih vdihov.

Želim vam lep dan, Tjaša ?.