Slika: Pixabay

Današnja sobota bo energijsko težja, resnejša in vse vas bo bolj motilo. Dan usmerjata dve števili, 3 in 7, ki nista ravno usklajeni, zato bo dan lahko bolj naporen. Stvari ne bodo tekle tako, ste si zamislili, nekaj se jih bo podrlo ali spremenilo, pojavijo se lahko tudi težave z avtom ali tehnologijo. Bolj kot ne, bo današnji dan poln zmede in čustvenega nihanja, zato se bolj posvetite izobraževanju in osebni rasti, pojdite v naravo, družite se ali meditirajte. Ozrite se vase in si odgovorite na vprašanje, kaj je za vas resnično pomembno. Energije dneva vas bodo morda res zapirale, a poskusite se odpreti ljudem.

Na partnerskem področju še vedno velja nasvet, da se ne odločajte o nobenih pomembnih zadevah. Odločitve, ki jih boste sprejeli danes, vam ne bodo dale miru oz. boste dvomili v njihovo pravilnost. Vzrok za to bo tudi čas čustvene nestabilnosti in zmede, kar bo postavilo obstoječa partnerstva na preizkušnjo. Morda je zdaj čas, da ozavestite svoje resnične potrebe in vrednote.

Napetosti bodo prihajale na površje tudi v krogu družine, še posebej bodo v ospredju nerešeni odnosi. Morda vam iskrenost danes še ne bo prinesla rešitve, a pomembne rešitve vedno potrebujejo čas in bo potrebno več kot le en pogovor. Pomembno je, da ste iskreni, da se ne kregate in da iščete skupne vrednote ter interese.

Konfliktom se izognite tudi na področju prijateljev, še v odnosu do tistih, ki vam veliko pomenijo. Že res, da se mnogo prijateljstev prekine po nekem času, a ne dovolite, da do tega pride zato, ker ste danes nekoliko bolj našpičeni.

Današnji dan boste najbolje preživeli, če se udeležite kakšnega izobraževanja ali se posvetite delu. To vam bo še posebej ustrezalo na poslovnem področju, kjer se čimbolj zaposlite. Pri delu boste zelo natančni, vztrajni in sposobni opraviti tudi tiste stvari, ki se jim drugače izogibate – birokratske zadeve, računovodska opravila. Zelo se vam bo obrestovalo brezplačno delo na področju, ki vas resnično veseli. Vzemite to kot vlaganje. Če se niste vpisali na izobraževanje ali ste danes prosti, se posvetite čiščenju doma ali kar generalnemu čiščenju. Zvečer se boste veliko bolje počutili, kot če boste cel dan gledali v zrak in premlevali notranje dogajanje. Eno od notranjih dogajanj bo tudi pretirana zaskrbljenost glede financ. Saj veste, bolj ko boste zaskrbljeni, manj bo denarja. Zaposlite se. Dan ni dober za vlaganje prošenj za kredit ali povišico. Vam bo veliko finančno korist v prihodnosti prineslo prav izobraževanje, če ste se odločili zanj, še posebej, če vas njegova tematika resnično zanima.

Današnji dan je dober za zdravljenje, zato se ozrite vase in pri sebi razčistite, kaj je za vas resnično pomembno. Pred vami je dober čas za izobraževanje, osebno rast in duhovni razvoj.

Želim vam lep dan, Tjaša ?.