Numerološki vpogled za 02.02.18

Slika: Pixabay

Pred vami je dan, ko naj bodo v ospredju družinsko sodelovanje, družinske vrednote in medsebojna pomoč. Energije sodelovanja obvladujejo današnji dan, zato potrudite, da ne boste preveč burno odreagirali, pa četudi vas bo družina postavila pred nove zahteve ali pričakovanja. Morda vam bo težko, vendar je včasih za skupno dobro treba postaviti potrebe družine pred lastne želje in narediti kakšno stvar, ki je drugače ne bi. Lahko rečete tudi, da se žrtvujete za družino, pa vendar je to nek znak osebne zrelosti. Razpoloženje vam danes lahko pokvarijo tudi nerešeni odnosi v družini.

V krogu družine se vzdržite obsojanj in vseh dejanj, ki bi lahko vodila v razdor, saj se lahko družinski prepir spreobrne v dolgotrajno bitko, celjenje ran pa bo trajalo še dlje. Osredotočite se na sodelovanje – vključite v gospodinjska dela otroke, namesto da vse naredite sami. Že res, da vi to naredite hitreje in bolje, da tudi oni se morajo naučiti sprejemanja odgovornosti za opravljeno delo, vi pa se morate naučiti, da njihovega dela ne kritizirate. S kritiziranjem jim vzamete vso voljo, poleg tega pa s tem izgubljate pristen srčni stik z njimi. Osredotočite se na delo, ki je opravljeno dobro, ostalo spreglejte. Tako boste preprečili vzorec, ki je večini dobro poznan: »Karkoli naredim, nikoli ne naredim nič prav in dovolj dobro.«. Tako prepričanje jim jemlje pogum v odrasli dobi in je lahko velika ovira za uspeh.

Na partnerskem področju je danes dober dan za ustvarjanje partnerske zveze, doma in družine. V primeru težav v zvezi, je danes primeren čas, da s partnerjem poskusita s strokovno pomočjo. Naj vaša odločitev glede razveze ne bo prenagljena, pa če ste pri sebi še tako odločeni. Čas res ni primeren za ločitve in razveze ter prekinitve odnosov.

Vzemite si čas za prijatelje in negujte odnose z njimi. Vzemite si čas za njih in naj vam ne bo žal energije in denarja, za ohranjanje vezi s tistimi, ki jih cenite in so vam pri srcu. Saj veste, da vam že pogovor s prijateljem manjša skrbi in takoj lažje zadihate.

Poslovno področje bo posvečeno urejanju bilanc in vsega, kar paše zraven; za tista neprijetna opravila, ki se jim drugače izogibate, a je za njih kljub vsemu potrebna natančnost. Možno je napredovanje v službi, pa tudi povečanje vašega renomeja, kar pa še ne pomeni, da bo tudi plačilo večje. Se vam pa morda obeta finančni priliv z drugih virov – od domačih, dedovanje ali igre na srečo. Čas je primeren za nakup nepremičnin.

Želim vam lahkoten dan, Tjaša ?.