Numerološki vpogled za 01.02.18

Slika: Pixabay

Danes boste lahkotnejši, bolj komunikativni in svet bo videti prijetnejši. In ker je danes dan, ki je odličen za spremembe, vam bo prav ta lahkotnost stala ob strani. Spremembe bodo na vseh področjih in v veliki večini dobre. Danes se osredotočite predvsem na to, da se za spremembo odločite. Sprejmite odločitev, kaj in kako boste spremenili, poiščite nove načine in poti, kako boste dosegli to, kar želite. Energije dneva bodo zelo podpirale druženje in imeli boste dovolj moči, da predstavite kakšno svojo idejo ali zaprosite za pomoč. Vsi, še posebej pa osebe, ki imate v svoji numerični kodi število 3, čimprej aktivirajte niz z namero: »Moja namera je, da sem popolnoma in v celoti varna ves dan ter da se mi dogajajo same pozitivne in prijetne stvari. Aktiviram niz zaščite 71931 za vse, ki to potrebujejo in zase. Hvala.«. Nato se sprostite, se prepustite in uživajte.

Morda se za spremembo odločite prav na področju zdravja in boste danes odstranili kakšno škodljivo navado ter se odločili za bolj zdravo življenje. Odločitve, povezane z zdravjem, lahko začnete uresničevati takoj zdaj. Priporoča se gibanje, saj boste tako imeli manj težav v prometu in gibanju preko celega dneva.

Presenetite svojega partnerja s povabilom na izlet, na večerjo ali na kavo. Uredite se, kot da gresta na prvi zmenek. Partnerju bo ugajalo, da ob njem blestite. Tisti, ki imate poleg partnerskega odnosa še kakšno dodatno, skrito razmerje, pomislite, kaj vam le-ta daje in če je vredno, da z njo porušite varen, a kljub občasnim težavam, dober odnos, ki ga imate doma.

Ko je govora o spremembah, te veljajo tudi za samske. Čas je za spremembe in da razširite svoj krog znancev in v svoje življenje vnesete več dogajanja. Vpišite v kakšno skupinsko dejavnost, kjer se zbirajo ljudje z vseh vetrov in tako spoznate nove, drugačne osebe.

Ne pozabite danes na prijatelje, saj je današnji dan le namenjen druženju. Imate tudi energijsko podporo za zdravljenje katerega od porušenih odnosov, pod pogojem, da vam je to v interesu. Podarite temu prijatelju kakšno malenkost v obliki darilca, citata, verza, vendar pri tem ostanite pristni. Bodite Vi.

Nagnjeni boste k temu, da boste več zapravili, še posebej za take drobne stvari, ki jih sicer ne potrebujete, vam pa ob njih poskoči srce. Denar bo danes lepo krožil in prav lahko se zgodi, da pridete do večje vsote denarja ali dobitka na nekoliko nenavaden način.

Na poslovnem področju se danes kaže ugoden dan za druženje z že obstoječimi partnerji, s katerimi boste krepili odnose, iskali pa boste tudi nove poti sodelovanja, predstavili svoje idej, pošiljali prošnje, naredili kakšno uslugo. Dan je tudi primeren za pogovore in iskanje novih dogovorov, če na delovnem mestu niste zadovoljni. Vendar storite to na prijeten način, s predstavitvijo vašega doprinosa podjetju, vaših želja in vizij. Najprej zberite informacije, zato pogumno zaprosite za pogovor, da izveste, kakšne možnosti imate, da vam podjetje omogoči to, kar si želite. Šele nato se odločajte.

Danes naredite nekaj novega; nekaj, kar si do sedaj še niste drznili narediti; kar še nikoli niste naredili. Predvsem pa ne jemljite vsega preveč resno in si dovolite biti lahkotni. Uživajte v skupnih dejavnostih in druženju.

Želim vam lahkoten dan, Tjaša ?.