Nedeljski športni pregled rezultatov

Hokej

Včeraj so hokejisti HDD SIJ Acroni Jesenice odigrali 23. tekmo v Alpski hokejski ligi AHL. V športni dvorni Podmažakla so igrali s hokejisti italijanskega HC Neumarkt Riwega in jih premagali s 6:5. Med strelce se je dvakrat vpisal Andrej Tavželj, po enkrat pa še Markus Piispanen, Adis Alagič, Jaka Šturm in Blaž Tomaševič.

Včerajšnja tekma v mednarodni hokejski ligi IHL med hokejisti HK Vojvodina in HK MK Bled se je v Novem Sadu končala z rezultatom 8:4, v korist hokejistov HK Vojvodina. Za HK MK Bled sta po dvakrat zadela Tadej Burazinov in Jernej Vodnjov..

Košarka

Košarkarji v ligi Nova KBM so odigrali tekme 11. kroga. Košarkarji Šenčurja Gorenjska gradbena družba so v športni dvorani Šenčur odigrali tekmo s košarkarji Hopsi Polzela, ki se je končala z rezultatom 81:76 v korist domačinov.

Odbojka

Dobili smo še zmagovalca odbojkarskega Pokala Slovenije v moški konkurenci. V športni dvorani v Hočah, se je finalna tekma med odbojkarji Calcit Volley in ACH Volley Ljubljana, končala z rezultatom 1:3, kar pomeni, da je pokalni zmagovalec moštvo AHC Volley Ljubljana.

Jože Marinček