Košarkašice kranjskega Triglava zmagovalke pokala

vir:pixabay
Hokej

V ledeni dvorani Zlato polje so hokejisti HK Triglava in SKHL Crvene zvezde včeraj odigrali prvo polfinalno tekmo državnega prvenstva za mladince do 18.leta starosti. S 7:0 so zmagali hokejisti kranjskega HK Triglava. Drugo tekmo, igra se na dve zmagi bodo hokejisti odigrali  jutri v Beogradu. Danes, s pričetkom ob 18.00, bodo prvo tekmo polfinala v športni dvorani Podmažakla na Jesenicah odigrali še mladinci HD Hidria Jesenice in HK Slavija Junior.

Košarka

V športni dvorani Planina, ki je dva dni gostila košarkarice na igranju finala Pokala Slovenije, so košarkarice domačega Triglava in Cinkarne Celje včeraj odigrale finalno tekmo. Končala se je z rezultatom 72:68 za košarkarice kranjskega Triglava, ki so tako drugič osvojile naslov pokalnega zmagovalca.

Včerajšnja košarkarska tekma 2. kroga drugega dela v ligi Nova KBM, med košarkarji Sixt Primorska in Šenčur Gorenjska gradbena družba, se je v športni dvorani Bonifika končala z rezultatom 85:69v korist košarkarjev Sixt Primorska.

Nogomet

Včeraj so nogometaši v prvi slovenski nogometni ligi Telekom odigrali še dve tekmi 22. kroga. V Kranju so nogometaši ljubljanske Olimpije po izenačenem boju z 1:0 premagali Triglav, v Kidričevem pa je Celje premagal domači Aluminij z 2:1.

Jože Marinček